روغن کرچک گوهر سبز

50000 تومان

آبرسان طبیعی موی سر

نرم کننده و بر طرف کننده گره خوردگی مو

تقویت کننده فوق العاده مو

تسریع رشد مو

برطرف کننده شوره سر

توضیحات

روغن کرچک گوهر سبز بهترین محصول برای نرمی و تقویت سریع موهای شماست.

فواید روغن کرچک:

روغن کرچک روغن زرد کم رنگ با بوی خاصی است که از دانه گیاه کرچک (کاستور) به دست می آید. مصریان باستان اولین کسانی بودند که به فواید روغن کرچک پی بردند و از آن استفاده می کردند. روغن کرچک از گذشته تا کنون برای درمان یبوست و همچنین برای تقویت و رشد بهتر مو توصیه می شده است. تقریباً 90 درصد روغن کرچک، اسید چرب ریکینولئیک اسید است که یک اسید چرب امگا 9 غیر اشباع است. اولئیک اسید و لینولئیک اسید از دیگر اجزای قابل توجه می‌باشند.

روغن کرچک به افزایش رطوبت پوست سر، کاهش شوره سر، و نرمی و درخشانی مو کمک می‌کند.

روغن کرچک در محصولات آرایشی به عنوان مرطوب کننده استفاده می شود. همچنین این ماده برای تقویت مو بسیار تاثیر گذار است و شوره سر را برطرف می کند. روغن کرچک علاوه بر تقویت مو، یک نرم کننده فوق العاده مو است و خارش پوست سر را کاهش می دهد.

روغن کرچک گوهر سبز برای پوست

روغن کرچک به دلیل نقش آنتی باکتریال و همچنین ضدالتهابی می تواند التیام بخش زخم ها نیز باشد.

از روغن کرچک برای رفع ترک های پوستی ناشی از بارداری و افزایش وزن نیز استفاده می شود. استفاده از این روغن برای پاکسازی پوست صورت نیز بسیار مفید خواهد بود. روغن کرچک باعث کلاژن سازی شده لذا باعث جوانسازی پوست می شود.

 

طرز استفاده از روغن کرچک گوهر سبز:

چند قطره از روغن کرچک گوهر سبز را به وسیله انگشتان خود به پوست سر مالیده و چند دقیقه ماساژ دهید. (تماس روغن با ساقه مو اشکالی ندارد) بعد از 20 دقیقه در حمام موها را با شامپوی مناسب بشویید.

برای رفع ترک های ناشی از زایمان و افزایش وزن بهتر است از این روغن به نسبت مساوی با روغن نارگیل مخلوط کرده و به مدت 10 دقیقه به ناحیه مورد نظر بمالید و تا جذب کامل روغن ماساژ دهید.

اطلاعات بیشتر

وزن 75 g

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “روغن کرچک گوهر سبز”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *